2015. május 13., szerda

Ördögi kör

Tavaly nyár vége felé a szervezetem annyira kiürült (megint), hogy elég komoly vashiányos anemiám lett. Majdnem félévig tartó vas kúra C-vitaminnal, illetve megfelelő táplálkozással sikerült visszatornázni az értékeket, nem volt kis meló.
Tegnap megkaptam a várva várt labor eredményemet. Szerintem még senki se várta így a vérvételt, mint én múlt héten. :) Sajnos megint inkább egy karácsonyfára hajaz, de a legrosszabb érték megint a vas, illetve a vele párban járó transferrin, annak telítettsége és a vaskötő kapacitás.

Nem tudom ki emlékszik rá, de régen, a magyar tv-n ment egy gyerekeknek szóló műsor/rajzfilm. Hol történelmi eseményeket, hol az emberi testet, hol mást mutattak be érthetően. Nah, kicsit már úgy érzem magam mintha én lennék az "Egyszer volt... az élet" című rajzfilm gazdateste. :)


Az értékhez képest viszont elég jól érzem magamat! Ami csak megerősít abban, hogy Szilvi Anyu és Ildi által összeállított Aloe Vera-s, probiotikumos kúra tényleg szuperül hat a szervezetemre! Minden elfogultságomat félre téve, csak ajánlani tudom a Forever-ös termékeket (pedig én nem kicsit hitetlenül álltam hozzá). Illetve, amíg ennyire tiltakozik a szervezetem, de legyen egy kis energiám és ne kelljen minden sarkon felébreszteni, tegnaptól bővült a repertoárom a Zöldárpa porral, köszönet érte Petinek. Remélem a hatása jobb lesz, mint amilyen a szaga. :)
(A zöldárpa porról bővebben itt olvashatsz: zöldárpapor)


Vérképemre visszatérve, úgy tűnik végre jó kezekbe kerültem, itt is köszönet Petinek :) De erről majd kicsit később, ha már túl vagyok az első konzultáción.

Addig is szép napot mindenkinek és nagy drukk nekem!!!




3 megjegyzés:

  1. Imádtam én is azt a sorozatot :) Sok erőt és sikert a kúrához! Lehet majd én is kipróbálom a zöldárpa port, elég jókat írnak róla. puszi, niki

    VálaszTörlés
  2. Hajrá Panni, én lennék a legboldogabb ha hosszú évek eredménytelen orvoshoz, specialistákhoz járása után valami áttörést érnél el. Tartogatok még egy afrikai mágust, aki trágyával bekenne és énekelve körbetáncolna hogy kiűzze belőled a betegséget - de mit szólnál tibeti hangtál kúrához..., fuuuú, nagyon drukkolok. Én kifogytam az ötletekből!
    Anyud

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a biztatást! :) Tibeti hangtál volt már :)

    VálaszTörlés